Terapia Sanakin


Sanakin®-ACRS: O inovație în Terapia Regenerativă personalizată.

 

Sanakin®-ACRS (Autologus Cytokine Rich Serum) reprezintă un avans remarcabil în domeniul terapiei regenerative, oferind o abordare personalizată și eficientă în tratarea diferitelor afecțiuni. Acest ser autolog, utilizează propriile citokine ale pacientului pentru a stimula vindecarea și regenerarea țesuturilor afectate.

Sanakin®-ACRS este obținut prin prelucrarea sângelui pacientului, care este centrifugat pentru a separa plasma bogată în trombocite și citokine. Această plasmă, îmbogățită cu propriile citokine ale pacientului, este apoi utilizată pentru a fi administrată direct în zona afectată.

Sanakin®-ACRS oferă beneficii considerabile în stimularea regenerării țesuturilor și în reducerea inflamației. Cu o abordare personalizată și eficientă, acest ser are potențialul de a îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pacienților și de a accelera procesul de vindecare într-o varietate de afecțiuni.

 
Beneficiile Sanakin®-ACRS:
- Personalizare terapeutică: Utilizând propriile citokine ale pacientului, Sanakin®-ACRS oferă o abordare terapeutică personalizată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient.
- Stimularea regenerării țesuturilor: Citokinele din compoziția Sanakin®-ACRS stimulează procesele naturale de regenerare și vindecare ale organismului, accelerând recuperarea în cazul leziunilor și afecțiunilor.
- Reducerea inflamației: Unele citokine conținute în Sanakin®-ACRS au proprietăți antiinflamatorii, contribuind la reducerea durerii și inflamației în zona afectată.
- Aplicabilitate în diverse afecțiuni: Sanakin®-ACRS poate fi utilizat în tratamentul unei game variate de afecțiuni, inclusiv leziuni musculo-scheletare, osteoartrită, artrită reumatoidă și alte condiții medicale care implică inflamație și deteriorarea țesuturilor.
Modalități de administrare a Sanakin®-ACRS:
- Infiltrații locale: Sanakin®-ACRS poate fi administrat direct în zona afectată prin infiltrare locală, sub formă de injecții, pentru a maximiza concentrarea citokinelor în zona care necesită tratament.
- Terapie complementară: Acest ser poate fi utilizat în combinație cu alte terapii, cum ar fi Ozonoterapia, terapia cu laser de joasă frecvență Weber, fiziokinetoterapia și/sau Terapia Tecar pentru a spori efectele recuperării și pentru a îmbunătăți rezultatele tratamentului.
- Recuperare post-chirurgicală: Sanakin®-ACRS poate fi utilizat în procesul de recuperare post-chirurgicală pentru a accelera vindecarea și pentru a reduce durerea și inflamația asociate intervențiilor chirurgicale.